Kerstmarkt in Vrije Basisschool Oosterzele

In de Vrije Basisschool Oosterzele, De Appelaar, Dorp 48, haalt men alles uit de kast om op zondag 16 december de bezoekers te verrassen op een sfeervolle kerstmarkt. Vanaf 15 u tot 19 u valt er op de speelplaats en in de klassen veel te ontdekken en te beleven.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Kom gewoon genieten. Kerstartikelen, gemaakt door de leerlingen, optreden van het VBS kinderkoor, het mooi kerstdecor, muziek, warmte en gezelligheid,…moeten je in een dromerige feeststemming brengen. Flaneren langs gezellige standjes, het zal je een zalig gevoel geven. De innerlijke mens komt ruimschoots aan zijn trekken met (kerst)dranken, chocomelk, glühwein, koffie, versnaperingen,…Veel redenen om eens langs te komen. VBS De Appelaar bereidt zich alvast voor om van de kerstmarkt een voltreffer te maken. De bezoekers van de kerstmarkt krijgen ook de unieke kans om de gloednieuwe klassen in het gebouw Bressers te komen bewonderen. 5 november 2018 werd een historische dag voor de Vrije Basisschool ‘De Appelaar’ Oosterzele. De laatste klassen van de lagere school verhuisden op die dag vanachter de site naar het gebouw vooraan op Dorp 48. Het eerste, tweede en derde leerjaar nan zijn intrek boven en volgen nu les in heel ruime klassen. Hypermodern. Chic. Je krijgt met de kerstmarkt nu ook een ideale gelegenheid om de heel trendy klassen te bezoeken. Doen! De Vrije Basisschool Oosterzele nodigt je van harte uit.                   Reporter 17