Verkeersongeval waarbij drie wagens zijn betrokken. Zes gewonden, waarvan drie ernstig.

Zondagavond deed zich op de Astridlaan/N42 een zwaar verkeersongeval voor waarbij zes mensen gewond raakten. Twee jongemannen van twintig jaar raakten zwaargewond. Een andere vecht nog voor zijn leven. De brandweer van Geraardsbergen en Ninove hadden alle moeite nodig om de inzittenden te bevrijden.

Het ongeval deed zich omstreeks 22.00 uur voor. Om onverklaarbare redenen reden twee wagen met twintigers aan boord frontaal op elkaar in. Een achterligger kon met veel moeite de wagens ontwijken en belandde in de gracht. De zes inzittenden raakten gewond, waarvan 3 ernstig. E én onder hen vecht nog voor zijn leven. De Astridlaan werd een tijdlang voor alle verkeer afgesloten.

Momenteel is de toestand van de gewonden genormaliseerd en is iedereen aan de beterhand. Het parket onderzoekt de omstandigheden waarin het ongeval is kunnen gebeuren.

Julien Borremans

X