Afscheid van busbestuurder Romain en Arlette in St.-Maria-Latem

Op 20 december namen de leerlingen en leerkrachten van het Groene Lilare Latem afscheid van hun trouwe buschauffeur Romain en zijn vrouw Arlette, die met veel toewijding elke ochtend om 7u paraat stond om de kinderen van de opvang welkom te heten.
Omdat voor dit bijzonder duo een simpele ‘merci’ niet op zijn plaats zou zijn geweest, namen ze afscheid met een knal! ’s Ochtends werden Romain en Arlette door de juffen en meester verrast met een taxiritje in de schoolbus, nadien volgde een lekker ontbijt met een leuke babbel. Dan was het de beurt aan de belangrijkste personen van onze school. De directeur plaatste een hartelijk woordje en de kinderen namen met een eigenwijze parodie op ‘busje komt zo’ afscheid van de man met de krullende snor en zijn supervrouw. Het ga hen goed!

X