Opnieuw auto bekrast in Zottegem

Een lezer meldt ons dat haar auto werd bekrast, vermoedelijk terwijl die geparkeerd stond in de L éon Lefèvrestraat in Zottegem.

“Ik heb de kras vanmorgen opgemerkt, maar vermoedelijk werd hij niet deze maar een van de vorige nachten aangebracht. Waarschijnlijk toen hij geparkeerd stond in de L éon Lefèvrestraat. Dat zou daar blijkbaar niet voor het eerst zijn voorgevallen.” Aan mensen die iets meer weten of eventuele getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Zottegem.  Vorig jaar waren er heel wat gelijkaardige voorvallen. In sommige gevallen kon de politie de daders vatten.

Lees meer via onderstaande links

Nog maar eens een wagen bekrast in Zottegem

Vandalisme in Zottegem exponent van dieperliggende malaise?

Vandalen slaan opnieuw toe: “Over een nieuwe kras maken we ons al geen zorgen meer”

Vandalen trekken spoor van vernieling

 

X