Discodansers palmen Zottegem in

Op zondag 3 februari organiseren Danssport Vlaanderen en dansschool De Dansstudio uit Zottegem de 3e selectiewedstrijd disco van het seizoen. Die vindt plaats in sporthal Bevegemse Vijvers in Zottegem, waar de dansers het in verschillende categorieën opnemen om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag wordt sporthal Bevegemse Vijvers omgetoverd tot discotempel: 718 dansers uit de provincies Oost- en West-Vlaanderen nemen dan deel aan de 3e selectiewedstrijd disco. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf dan 8 dansers). Disco is een atletische dansstijlmet snelle, krachtige bewegingen en wordt meestal op dancemuziek gedanst. De wedstrijd zondag is voor de dansers de 3e kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van zondag 5 mei in Herentals. De wedstrijd in Zottegem wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansschool De Dansstudio uit Zottegem. De deuren gaan open om 8.30 u.; de wedstrijd zelf start om 9.30 u. Meer informatie op www.danssportvlaanderen.be.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X