Discodansers palmen Zottegem in

Op zondag 3 februari organiseren Danssport Vlaanderen en dansschool De Dansstudio uit Zottegem de  3e  selectiewedstrijd disco van het seizoen.  Die vindt plaats in sporthal Bevegemse Vijvers in Zottegem, waar de dansers het in verschillende categorie ën opnemen  om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag wordt sporthal Bevegemse Vijvers omgetoverd tot discotempel: 718 dansers uit de provincies Oost- en West-Vlaanderen nemen dan deel aan de 3e  selectiewedstrijd disco.  Dat doen ze in verschillende categorie ën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf  dan 8 dansers).  Disco is een  atletische dansstijl met snelle, krachtige bewegingen en wordt meestal op dancemuziek gedanst.  De wedstrijd zondag  is voor de dansers de 3e  kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap  van zondag 5 mei in Herentals.  De wedstrijd  in Zottegem  wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en  dansschool De Dansstudio uit Zottegem. De deuren gaan open om 8.30 u.; de wedstrijd zelf start om 9.30 u. Meer informatie op  www.danssportvlaanderen.be.

X