Burgemeester en twee vrijwilligers van het Rode Kruis

Vrijwilligers van het Rode Kruis verkochten hun eerste stickers aan de burgemeester en haar gemeenteraadsleden

Vrijwilligers van het Rode Kruis, Caroline Declercq, Ann Van Schuerbeek en Jos Vereecken

Vanaf donderdag 25 april verschijnen de vrijwilligers van het Rode Kruis weer massaal in het straatbeeld voor hun jaarlijkse stickerverkoop. Ook de vrijwilligers van de afdeling Ninove zullen post vatten aan grootwarenhuizen om stickers te verkopen.

De bekende speelfiguren van Playmobil worden voor de allereerste keer omgetoverd tot exclusieve miniatuur Rode Kruisvrijwilligers en pronken op onze sticker. Voor de allerkleinsten onder ons voorzien we een kleurwedstrijd die hen de kans biedt om een uniek playmobilmannetje te winnen. De kleurplaat vind je terug op de website van afdeling Ninove. Kleur ze in, breng ze mee en geef ze af aan een vrijwilliger wanneer je voor €5 een sticker koopt.

Kom je toch geen stickerverkoper tegen maar wil je wel je lokale afdeling steunen? Dan kan je voor de allereerste keer online een sticker kopen. Surf vanaf 25 april naar www.koopdesticker.be, kies de afdeling Ninove en krijg de sticker enkele dagen later thuisbezorgd!

De opbrengst van de actie gaat zoals elk jaar naar de lokale werking. Hiermee wordt nieuwe kledij aangekocht voor de vrijwilligers en materiaal voor de cursussen. Door te investeren in een sticker, help je helpen, want helpen is geen eenrichtingsverkeer. Helpen is een cirkel, een wederzijdse uitwisseling.

Burgemeester Tania De Jonge steunt met veel plezier het Rode Kruis
Gemeenteraadslid Hedwig Steenhout toont met veel enthousiasme zijn Rode Kruissticker
Schepen Katie Coppens en Marc Torrekens steunden ook het Rode Kruis met plezier