Drie sterke vrouwen ondersteunen hun kopman Guy D’haeseleer

Vlaams Belang kandidaten Oost-Vlaanderen
Vlaams Belang kandidaten Oost-Vlaanderen

Ilse Malfroot is 41, woont te Ninove en is voorzitter van Forza Ninove. Sinds 2012 is ze gemeenteraadslid en sindsdien zet ze zich zeer actief in voor de Ninoofse bevolking. Ze is steeds onder de mensen, heeft oor voor de dagelijkse problemen, en voert ook op die manier politiek. Haar motto is om steeds ten dienste te staan van het volk. Ze is dan ook volop aanwezig in het straatbeeld, op sportactiviteiten van haar kinderen, op eetfestijnen van Ninoofse verenigingen… en dit niet alleen ten tijde van verkiezingen, maar wel dag in dag uit.

Ook vanuit haar job als zelfstandig horeca uitbater wordt ze vaak geconfronteerd met de dagelijkse zorgen en beslommeringen van haar klanten. Ze tracht iedereen steeds te helpen en met raad en daad bij te staan.

Ze weet wat er ‘leeft’ onder de mensen, en wil zich in het Vlaams Parlement dan ook toeleggen op   thema’s als onderwijs, ouderenzorg, sociale zaken, kinderopvang, lokale economie en horeca.

Zij rekent dan ook op uw steun op 26 mei. Geef haar uw voorkeurstem en zorg voor meer Ninoofs gewicht in het Vlaams Parlement. U vindt haar op plaats 6 voor het Vlaams Parlement.

Sanne Plancke, 28 jaar en mama van een dochtertje. Gedreven om op te komen voor onze Vlaamse waarden. Ze wil dat politiek rond de burgers draait en niet om de postjes. Volgens Sanne verdient een veranderde samenleving ook dringend een veranderde aanpak. Als monitor in een maatwerkbedrijf is Sanne heel sociaal voelend wat een grote troef is binnen onze sociaal rechtse partij.

Vlaams Belang kandidaten
©SoRi – Ilse Malfroot & Sanne Plancke

Femke D’Hondt is 26 jaar en al 7 jaar gemeenteraadslid in Ninove. Ze is tewerkgesteld in de zelfstandige thuisverpleging en zeer sportief.

Kandidaten uit Ninove

Lijstnummer  Vlaams Belang  9  

Kandidaat Vlaams Parlement — Oost-Vlaanderen
Lijstrekker Guy D’Haeseleer
Plaats 6 Ilse Malfroot

Kandidaat Kamer van Volksvertegenwoordigers — Oost-Vlaanderen
Plaats 9 Sanne Plancke

Kandidaat Europees Parlement
Plaats 6 Femke D’Hondt