Hoofdingang van het WZC Kartuizerhof te Lierde

Opendeurdag WZC Kartuizerhof

Op zondag 2 juni 2019 zet Woonzorgcentrum Kartuizerhof te Lierde van 13u tot 18u zijn deuren open voor het publiek.

“In het “Grand caf é” staat er een optreden van Les Princes des Bois op het programma. Voor de allerkleinsten, die al eens een kijkje mogen nemen waar oma en opa eventueel naar toe kunnen gaan, is er kindergrime en ballonplooien voorzien. Ook is er in dit caf étaria een doorlopende tentoonstelling met werken van Lierdese kunstenaars aanwezig.

En uiteraard geven wij ter plaatse ook allerhande praktische informatie over wonen, zowel in het woonzorgcentrum als de assistentiewoningen, in het Kartuizerhof. Tevens kan er natuurlijk ook een modelkamer en/of een modelflat bezocht worden.” wist directeur Nancy Bruylant ons te vertellen.

Info

Resisentie Kartuizerhof beschikt over 32 luxueuze assistentiewoningen van 76 m ² en 96 woonzorgkamers van 30 m ².

Adres: Tempel 20B—20C te 9570 Lierde

Tel. 055/89 03 89

info@kartuizerhof.be      Nancy.Bruylant@kartuizerhof.be

www.vulpia.be

achterzijde WZC Kartuizerhof Lierde