Plechtige opening Speelbos Droombergen

Komende zondag, op verkiezingsdag, wordt het nieuwe speelbos in Oombergen ingehuldigd.

“Het wordt een namiddag boordevol activiteiten en ontdekkingen voor jong en oud. Boomklimmen, schminken, wandelen, zoektochten, knutselen, … er is voor elk wat wils. Iedereen is welkom en uiteraard voorzien we hapjes en drankjes” legt bezieler Thijs Haustraete uit. “Het is een project waar we twee jaar lang met heel wat partners én de buurt hard hebben aan gewerkt. We zijn trots op het resultaat en nodigen daarom iedereen uit voor deze feestelijke opening. Het speelbos is een nieuwe ontmoetingsplaats in het hart van Oombergen. Een plaats voor jong en oud. Een rustplekje na het werk en een plaatsje om te ravotten na school.”

“Kortom, een plaatsje voor ons allemaal” zegt Peter Vral, voorzitter van de Kerkfabriek in Oombergen. “De winst die zondag wordt gemaakt, gaat integraal naar het speelbos. We willen graag een grote picknicktafel waar buren gezellig in de namiddagzon kunnen zitten en waar de kleuters van de naastgelegen school ‘Klavertje Vier‘ buiten les kunnen krijgen.”

Praktisch:

Zondag 26 mei 2019 14u — 18u naast de Kerk van Oombergen

Het programma en meer info vind je op www.facebook.com/PastorietuinOombergen