Hoera Sinksenkermis, lekker meebrullen met steengoede coverbands en deejays

Het allerbelangrijkste, beste feestgangers, is dat u tijdens de Sinksenkermis 2019 eens goed laat gaan. Meedeinen, meezingen en meevieren. Steengoede coverbands en deejays zorgen er voor dat het zal bruisen op Sinksenkermis. Muziekliefhebbers kunnen tijdens de Oosterzeelse feesten dagenlang uit de bol gaan. De nachten kunnen niet meer stuk. Sinksenkermis is ook dit jaar the place to be voor muziek in al zijn stijlen. (Reporter 17, foto’s DDL).

Zaterdag 8 juni
Dimi Reynaert (imitator Andr é Hazes, 20 u, caf é The Pub)
Madame Zaza (travestieshow, 21 u, Taverne Evora)
Zondag 9 juni
Fanfare ‘Vrije Kunstkring Brakel’ met trommelkorps vergezeld van reuzen Stien en Trien (rondgang vanaf 15 u 30)
Instaporkest Con Animo (16 u, feesttent)
Beau 4 (17 u 30, groot podium)
Moelparkee (19 u 30, groot podium)
Live optredens met La Chouffe (20 u, KSA lokaal)
Grand Cru (20 u 30, Taverne Evora).
Hammertime (22 u 45, groot podium)
DJ (23 u, caf é The Pub)
 Maandag 10 juni
2 Play Live (11 u, kermisreceptie aan feesttent Con Animo)
Danny Brendo (15 u 30, feesttent)
Chris Corn & Kurt Burgelman (20 u, caf é The Pub)
Free danseressen met artistieke paal-dans act (21 u, Taverne Evora)
Dinsdag 11 juni
Vlaamse ambiance
(Podium aan de tent)
Ramona (18 u)
Dex Dylan (18 u 30)
Marcoff (19 u)
Sabine (19 u 30)
Gino Verano (20 u 15)
Yves Segers (21 u)
Pure 4 Fun (22 u)
DJ (22 u 30, caf é The Pub)
Woensdag 12 juni
Discobar Best Sound en DJ Pascal (18 u 30, feesttent)
Best Sound (20 u, feesttent)
DJ Pascal (23 u, caf é ‘t Molenhof).
Al deze artiesten en deejays laten Oosterzele bruisen van het leven. Met een onstilbare honger en muziekdrift mogen ze Oosterzele op stelten zetten. En leuk meegenomen, veel goede muziek en nog gratis ook. Alleen je pintjes moet je zelf betalen. Je wil sfeer, eens uit de bol gaan, power, fiesta,…en je zal het krijgen ook. Hartje Oosterzele is ook dit jaar the place to be. De wereld verandert in een razend snel tempo, maar van sommige dingen verwacht je dat ze nooit zullen verdwijnen. Zoals die goeie ouwe Oosterzeelse Sinksenkermis. Voor de muziekliefhebbers worden het hoogdagen van amusement. Het Sinksencomit é mag fier zijn op het ronduit schitterend programma 2019. De Oosterzelenaars kijken uit naar de Sinksenkermis. Het Sinksencomit é en veel medewerkers zijn betrokken bij de organisatie. Ze hebben er hun handen mee vol. Ze doen het met hart en ziel. Trots op Sinksenkermis. De bezoekers weten dit volksfeest bijzonder te waarderen. Iedereen is van harte welkom.       Reporter 17