Veel lof voor Brakels gemeentelijk project in Everbeek-Boven

Mensen uit de provincie hebben deze ochtend een bezoek gebracht aan de recreatiezone die werd gecreëerd in Everbeek-Boven achter de gemeentelijke kleuterschool. Dit natuurspeelterrein wordt gedragen door een ambtenaar en door de buurt. Men had vooreerst een project in Zottegem bezocht om nadien Everbeek te bezoeken. Dit project kan volgens schepen Peter Vanderstuyf nog een belangrijkere rol  spelen voor de buurt als je weet dat er op termijn meer dan 50 woningen bijkomen in de Maandagstraat en het Steneplein.
Binnenkort wordt er op deze site nog een sterretje voorzien voor een tweejarig kind uit Everbeek dat verongelukte in Merelbeke meer dan drie jaar terug. Het jongetje ging naar de nabijgelegen kleuterschool.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X