Jacqueline (91) en Anne (85) spelen een quatre-mains tijdens opening tentoonstelling.

 


Jacqueline Van de Spiegele (91 jaar) en Anne De Henau (85 jaar)


Geraardsbergen. Zondag 16 juni was er de officiële opening van de retrospectieve tentoonstelling van de Geraardsbergse kunstenaar Daniel Janssens in Senior Resort De Kloef te Grimminge. De tentoonstelling werd opgeluisterd door o.a. Anne De Henau (85 jaar) en Jacqueline Van de Spiegele (91 jaar). De kranige dames brachten een quatre-mains, vlot, zonder fouten. Anne en Jacqueline spelen al decennia piano en waren goed op elkaar ingespeeld. Jacqueline ging voor het eerst op haar 6 jaar naar de muziekschool, dat is 85 jaar gelden, in 1934.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X