Autovrije zondag: stad zoekt creatievelingen

Stad Zottegem doet een oproep aan zijn creatieve inwoners om mee te werken aan de activiteit ‘pimp je parkeervak’ tijdens de autovrije zondag op 22 september.

Heb je een leuk idee dat je kan waarmaken op de ruimte van één parkeervak? Zend je voorstel dan naar mobiliteit@zottegem.be vóór 1 september. Op zondag 22 september organiseert stad Zottegem zijn tweede editie van de autovrije zondag. Onder het
motto ‘Zottegem kleurt je autovrije zondag’ staan er tal van activiteiten op stapel. Alle centrumstraten worden autovrij gemaakt, zodat iedereen vrij kan wandelen, fietsen, rolschaatsen, touwtje springen, krijttekeningen maken …

Naast de Rainbow Run en de wereldrecordpoging ‘grootste vingerverfschilderij ter wereld’ kan wie wil ook een parkeervak in de Stationsstraat en Hoogstraat ‘pimpen’. We willen de mensen laten ontdekken wat je allemaal kan doen met de ruimte van één parkeervak. Creatief, speels, lichtvoetig, romantisch, sportief? Alles kan en alles mag. Amusement verzekerd!

Schrijf je dus snel in met een goed idee. Voor meer info kun je terecht bij de milieudienst (09 364 65 13 — milieudienst@zottegem.be) of bij de dienst mobiliteit (09 364 64 96 — mobiliteit@zottegem.be)

X