Burgemeester Oosterzele vraag om zuinig om te springen met drinkwater

Oosterzele .Door het warme weer later deze week en het feit dat het al even niet meer geregend heeft, is het erg droog in Belgi ë. Als duurzame gemeente wil gemeente Oosterzele het waterverbruik in de gemeente beperken.We willen in eerste instantie de inwoners informeren en bewustmaken, zodat op die manier ze letten op hun verbruik.”

Van Durme vraagt aan de Oosterzeelse inwoners om zuinig om te springen met het duur leiding water. En oprecht willen vragen om geen drinkwater te gebruiken om je gras te sproeien , je auto’s te wassen en je grote zwembad te verversen met drinkwater, leidingwater, stadswater dank je wel want we zullen dit water later nodig hebben om te drinken , bloemen water geven en te koken in de keuken. Een verfrissend kinderbad mag

X