groep kindjes CKG Den Boomgaard op kermis Sesjans

Feestcomit é Hemelveerdegem met een hart voor kinderen.

Paardemolen kermis SesjansTraditiegetrouw deelde het Feestcomit é Hemelveerdegem tijdens kermiszondag bonnetjes uit aan de kindjes van Hemelveerdegem en het gemeenteschooltje ’t Kapoentje. Hiermee konden ze gratis aan diverse kermisattracties deelnemen.

Kermismaandag was dan weer, naar jaarlijkse gewoonte, voorbehouden voor kindjes van CKG Den Boomgaard uit Sint Maria Lierde.

CKG Den Boomgaard …

is een Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning gevestigd te Sint Maria Lierde. Het biedt verscheidene vormen van hulp bij problemen in de opvoeding. Telkens staat het samenleven van ouder(s) en kind(eren) centraal. Een CKG richt zich tot gezinnen met kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Kermis Sesjans

Op kermismaandag nodigde het Feestcomit é de kleintjes van enkele leefgroepjes uit voor een onvergetelijk dagje op de kermis. Het Feestcomit é financierde o.a. de ritjes op de draaimolen, het eendjesvissen en (met een begeleider als bestuurder) de ritjes op de autoscooter.

Na deze namiddag dolle pret werd de kleintjes nog een reuze pak frietjes met een heerlijke frikandel of chickenfingers aangeboden.

Voor de kindjes, waarvan er sommigen voor de allereerste maal op een kermis kwamen, werd het waarlijk een onvergetelijke dag.

Kermis Sesjans ballenkraamEen hart voor kinderen.

Dat niet enkel het Feestcomit é een hart voor kinderen heeft werd ook nog maar eens daadwerkelijk bewezen door de mevrouw van het ballenkraam. Enkel voor het aanschouwen van de stralende gezichtjes en de vreugdekreten van de kleintjes stelde zij haar kraam volledig gratis open.  Respect.

 

groep kindjes CKG Den Boomgaard op kermis Sesjans

X