FCE Moortsele serveert mosselen bij de vleet

Al wie voetbalclub KFCE Moortsele genegen is, kruist alvast zondag 25 augustus aan in zijn agenda. Het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke wordt vanaf 11 u 30 de ideale plek om lekker te tafelen. Er worden mosselen bij de vleet geserveerd, wie geen mosselen lust kan een vis- of vleesschotel bestellen. (Reporter 17)

Wie denkt dat je het ver moet zoeken om je lekker te laten verwennen, heeft het bij het verkeerde eind. Proef de heerlijke smaken en geniet vooral van de typische FCE Moortsele-sfeer. Eenmaal blauw — wit. Altijd blauw — wit. Het bestuur en de medewerkers van FCE Moortsele gaan er alles aan doen om je een heerlijk eetfestijn te bezorgen. ‘Alle levensgenieters, lekkerbekken, FCE fanaten en sympathisanten zijn welkom, klinkt het bij FCE — bestuur. Je kan op zondag 25 augustus in GC De Kluize terecht voor enkele gezellige uren tafelplezier. Toon een groot hart en steun KFCE Moortsele. De deuren zwaaien open voor iedereen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Deelnemen kost 23 euro   voor mosselen à volont é met frietjes. Wie een vis- of vleesschotel wenst betaalt 18 euro, kinderen smullen tegen 11 euro. Het bestuur van KFCE Moortsele maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een verzorgd eetfestijn. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het bestuur van KFCE Moortsele. Voorzitter Frans Van Vlaenderen en het bestuur willen als één blok verder bouwen aan de toekomst van KFCE Moortsele.     Reporter 17
X