Voorwaarts Gijzel Oosterzele start avontuur in de C – reeks

Voorwaarts Gijzel Oosterzele start op zondag 1 september de voetbalcompetitie 2019 — 2020 in de C — reeks van tweede provinciale. De C — reeks, de grote onbekende voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele. VGO gaat er op zondag 1 september (aftrap 15 u ) alles aan doen om voor eigen publiek de openingswedstrijd tegen Sp. Waasmunster te winnen. Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil een droomstart nemen, attractief voetbal brengen, een top vijf plaats, een eindrondeticket, het zijn de ambities van voorzitter Chris Govaert, het VGO — bestuur en de trainersstaf van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Voorwaarts Gijzel Oosterzele is al een tijd klaar met zijn huiswerk voor het seizoen 2019 — 2020. De ambitie is voelbaar. De doelstellingen zijn menens. VGO wil zondag meteen de toon zetten. De spelers die beantwoorden aan de VGO — filosofie werden behouden. Gerichte versterkingen werden binnengehaald. ‘De eerste weken bij Voorwaarts Gijzel Oosterzele, voelden ook als thuiskomen’, weten de nieuwkomers. Ze zijn terechtgekomen bij een familieclub bij uitstek. Voorwaarts Gijzel Oosterzele, h éél gezellige club, h éél familiair. Alleszins een heuglijke vaststelling, de ganse groep stapt gemotiveerd de nieuwe competitie in. De trainersstaf weet nu wat spelersmateriaal ze hebben om de ambities van de club waar te maken. De nieuwkomers kregen in de oefenwedstrijden voldoende gelegenheid om zich te bewijzen. Het dynamisme is groot en wordt in alle werkgroepen gepompt. Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil attractief voetbal brengen én aan klantenbinding doen. Uit de voorbereiding konden de trainersstaf en het bestuur heel veel opsteken. Heel wat nieuwkomers verrassen in de aangename zin en bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er zit talent in de ploeg. Zondag het verschil maken tegen Sp. Waasmunster is alvast een must. Doel: samen als een eendrachtig team door de competitie razen. Het is aan de spelers om een sterk blok te vormen en de supporters telkens een leuke pot voetbal te bezorgen. Het bestuur van VGO bouwt gedreven verder aan de toekomst van de club, sportief én inzake accommodatie, begeleiding en omkadering. De inspanningen van voorzitter Chris Govaert en het VGO — bestuur mogen wel eens beloond worden. Het duel Voorwaarts Gijzel Oosterzele — Sp. Waasmunster wordt spannend. We kijken er samen met u vol verwachting naar uit. Het vertrouwen in de nieuwe groep is groot. Echte teamspelers met een uitstekende mentaliteit en ook de nieuwkomers zijn bereid hard te werken voor hun nieuwe club.
De uitblinkers, de mooiste doelpunten, de snelste counters, de save, de subtiele hieltjes,…Kortom, de voetbalcompetitie. Voorwaarts Gijzel Oosterzele: laten we er met m éér supporters achter staan.           Reporter 17