Rommelmarkt in Godveerdegem

Voor wie graag op rommelmarkten gaat snuisteren, is er nu zaterdag 7 september van 8 tot 17 uur afspraak in de omgeving van caf é Driebunderhof in Godveerdegem waar voor de zevende keer in de Driebunderstraat alsook op een deel van de (garage)parking aan de hoek met de Langestraat en op het weiland achter caf é Driebunderhof een rommelmarkt wordt ingericht.

Kandidaat-standhouders (gratis standplaatsen) kunnen voor meer inlichtingen en plaatsbespreking telefonisch terecht bij Joost Huyge via 0478 40 32 32. Naar aanleiding van deze rommelmarkt zal de Driebunderstraat vanaf 5 uur ’s ochtends tot 19 uur afgesloten worden ter hoogte van het kruispunt met de Langestraat. Verder zal in eerstgenoemde straat een parkeerverbod gelden (langs weerszijden) en zal daar alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn (voor inwoners en standhouders).