Wordt Oosterzele fietsgemeente 2020?

Fiets jij graag in Oosterzele? Gebruik je regelmatig de fietssnelweg en onze andere fietspaden? Geniet je ook zo van onze rustige landbouwwegen? Dan hoeven we je er niet meer van te overtuigen dat Oosterzele de titel van Fietsgemeente 2020 dubbel en dik verdient!
Om te winnen, hebben we echter de stem van iedereen die zich met de fiets door Oosterzele verplaatst, nodig. Daarom vragen we vijf minuutjes van je tijd om de enquête op www.fietsgemeente.be (kies voor Oosterzele) in te vullen en onze gemeente naar de overwinning te stemmen.
De fietser geeft zijn mening over de beleving, infrastructuur en communicatie. Begin volgend jaar worden de negen genomineerden bekendgemaakt in Het Nieuwsblad. Een externe jury zal dan ter plaatse gaan en de genomineerde gemeenten onderzoeken. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt op het Fietscongres op 26 mei 2020. Uiteraard hoopt Oosterzele daar bij te zijn!
Deze verkiezing is een initiatief van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) in samenwerking met de Fietsersbond en Het Nieuwsblad.
Inlichtingen: Christ Meuleman — schepen voor Mobiliteit en Verkeer Dorp 1, 9860 Oosterzele Tel. 0497 48 08 51 christ.meuleman@skynet.be
Filip Vermeiren — voorzitter Verkeerscommissie 0496 57 27 68 filip.vermeiren2@telenet.be
Henky Martens — departement Infrastructuur cel Mobiliteit Dorp 1, 9860 Oosterzele Tel. 09 363 99 31 henky.martens@oosterzele.be ”

X