©Sophie Richez - Open Vld voorzitter spreekt in naam van de partij: "we vrezen dat Guy de stad onbestuurbaar wil verklaren".

Yves Evenepoel opnieuw voorzitter Open Vld Ninove

Yves Evenepoel is zopas herverkozen als voorzitter van Open VLD Ninove. Het is zijn tweede ambtstermijn.

De voorzitters- en bestuursverkiezingen vinden eens om de drie jaar plaats. “Het doet me plezier ook de komende drie jaar het voorzitterschap te mogen opnemen”, zegt Evenepoel. “Na 3 intense jaren met twee verkiezingscampagnes wil ik vanuit mijn rol als voorzitter een steentje bijdragen om de kloof met de Ninovieter te dichten. Daarnaast wil ik deze termijn gebruiken om verder in te zetten op vernieuwing, verjonging binnen de lokale afdeling en vooral meer betrokkenheid van onze talentvolle jongeren”. Tevens roemt hij het nieuw verkozen bestuur met allemaal gemotiveerde mensen.

Yves Evenepoel die door de leden gekend is als een harde werker, in de achtergrond, had ook ditmaal een tegenkandidaat. Michel Bellemans kreeg 40% van de stemmen achter zijn naam.

X