Heraanleg N462 tussen de Brusselsestraat en de Kasteeldreef in Brakel

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op maandag 4 november met de heraanleg van de Beekstraat, Watermolenstraat, Moriaanstraat en Molenberg in Brakel. Er komt een nieuw wegdek om het rijcomfort te verbeteren. De weg gaat dicht en alle verkeer volgt een omleiding. De werken duren twee weken.
Wat houden de werken in?
Er komt een nieuwe asfaltlaag op de N462b (Watermolenstraat, Moriaanstraat en Molenberg) en een deel van de Beekstraat (N402) vanaf de Brusselsestraat tot aan de Kasteeldreef. In totaal wordt ongeveer 2 km rijweg vernieuwd om het rijcomfort te verbeteren. De werken starten op 4 november en duren een tweetal weken.

Verkeerssituatie
Vanaf 4 november wordt de weg afgesloten voor twee weken en rijdt alle verkeer om via de Brusselsestraat (N8), Bonte en de Faliestraat in de beide richtingen. Fietsers rijden om via het Mijnwerkerspad. Voetgangers kunnen langs de werfzone. De school Sint-Franciscus Instituut in Michelbeke is bereikbaar via Meierij en Kasteeldreef.
Alle info over de werken en omleidingsplannen staan op www.wegenenverkeer.be/Brakel