Zottegem: dienst burgerzaken twee vrijdagen gesloten

In het kader van de viering van Koningsdag op vrijdag 15 november zal naar jaarlijkse traditie tijdens een gebedsdienst in de dekenale kerk aan de Markt de plechtige hymne Te Deum gezongen worden. Nog ter gelegenheid van het vroeger genaamde ‘Feest van de Dynastie’ zullen bijna alle stadsdiensten (o.a. het Administratief Centrum Sanitary en de bibliotheek in het Kasteel van Egmont) en OCMW-diensten (Sociaal Huis) gesloten zijn.

Het zwembad Bevegemse Vijvers zal die dag wel toegankelijk zijn (volgens de gebruikelijke vrijdagse regeling). Een week later, op vrijdag 22 november, zullen de deuren van de dienst burgerzaken in het Administratief Centrum Sanitary nogmaals dicht blijven. Dan heeft deze uitzonderlijke sluiting te maken met een vormingsdag voor het personeel.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X