#ikkoopinHerzele op #localfriday

Op vrijdag 22 november is het Local Friday, een nationaal initiatief dat iedereen wil aanzetten om meer bij lokale ondernemers te kopen.

“Onze lokale ondernemers hebben heel wat te bieden”, zegt Heidi Knop, schepen van Lokale economie. “Van de dagelijkse boodschappen, over een origineel cadeau tot klusjes in huis. Noem het en het kan bij een Herzelenaar. Je kiest voor kwaliteit, duurzaamheid én investeert in de toekomst van de eigen omgeving.”

 

Fotowedstrijd

“De nieuwe Werkgroep Ondernemend Herzele, de voormalige Raad voor Lokale Economie, organiseert op Local Friday daarom een fotowedstrijd”, gaat schepen Knop verder. “De winnaar gaat aan de haal met een streekproductenmand met enkel Herzeelse producten ter waarde van maar liefst 100 euro.”

Hoe werkt het?

  1. Koop op vrijdag 22 november 2019 bij een Herzeelse ondernemer (handelszaak, dienstverlener, creatief beroep, aannemer, …).
  2. Neem een foto van die aankoop, plaats de foto op Facebook (tip: zorg dat de foto openbaar staat), tag de lokale ondernemer en voeg #ikkoopinherzele #localfriday toe.
  3. De meest originele foto wint een streekproductenmand met enkel Herzeelse producten ter waarde van 100 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X