©Sophie Richez - Glenn Van Den Branden en Sven Vyverman

K.F.C. Voorde-Appelterre wint de derby tegen S.K. Denderhoutem

De thuisploeg K.F.C . Voorde-Appelterre moest de eerste speeltijd het onderspit delven voor S.K. Denderhoutem. Toch bracht Haxhi Berisha de thuisploeg op voorsprong in de 34ste minuut. Vijf minuten later scoorde kapitein van dienst, Yannick Van Impe, de gelijkmaker.   Kort voor de rust zette Bram Moyson S.K. Denderhoutem op voorsprong. Na de rust kwam de thuisploeg sterker in de wedstrijd en dit beloonde zich snel met een doelpunt van Mathieu Voet. Glenn Van Den Branden en Sambou Sagna deden ook hun duit in het zakje en zo eindigde de wedstrijd op 4-2 voor K.F.C. Voorde-Appelterre.