Bekijk filmtopper ‘Four Weddings and a Funeral’ in GC De Kluize

Dankzij Seniorenraad Oosterzele krijg je op maandag 2 december om 14 u een unieke kans om in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize in Scheldewindeke te komen kijken naar de filmtopper ‘Four Weddings and a Funeral’. (Reporter 17, ddl)

Four Weddings and a Funeral’ is een Britse romantische komedie uit 1994 onder regie van Mike Newell. Met de topacteurs Hugh Grant, Andie Mac Dowell, Rowan Atkinson. Charles is een typische Engelsman die altijd wel naar bruiloften gaat, maar zelf nooit zijn grote liefde kan vinden. Zodra hij in de nabijheid van een mooie vrouw is, weet hij vaak geen zinnig woord uit te brengen. Dan ontmoet hij op een huwelijksfeest de Amerkaanse Carrie waar hij direct verliefd op wordt, maar al snel blijkt dat ze op het punt staat met iemand anders te trouwen. De film is één van de succesvolste Britse films aller tijden en ontving meer dan twintig filmprijzen.
Deelnemen kost 5 euro (film, koffie en gebakje inbegrepen). Tickets zijn te verkrijgen in GC De Kluize, Bib Scheldewindeke en bij de seniorenverenigingen Neos en Okra.       Reporter 17