Lachen, brullen, gieren met Piv Huvluv

‘Femma Oosterzele blij met mooi succes’

In het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke hebben de fans van stand-up comedy een heerlijk avondje beleefd. Piv Huvluv palmde meteen het GC De Kluize in met zijn show ‘Zijn er nog vragen?’. Na afloop was iedereen het roerend eens: het was een op en top avond vol genietbare comedy. Piv Huvluv loste de hoge verwachtingen in. Femma Oosterzele was blij met het grandioos succes en slaagde er in om comedytalent Piv Huvluv naar Oosterzele te halen. Het Gemeenschapscentrum De Kluize zat afgeladen vol. In een mum van tijd: uitverkocht. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle);

Met Piv Huvluv staat humor bovenaan de agenda. Lachen, brullen, gieren geblazen. De stand-upcomedian uit Oostende voelde zich uitstekend in zijn sas. Hij mocht ongegeneerd de show stelen, geruggensteund door een enthousiast publiek. Meteen is er interactie. Het publiek meekrijgen en een zaal aansteken, is voor Piv Huvluv slechts het begin van de strijd. Met gemak eigenlijk een volle zaal in vervoering brengen. Grappig, verrassend, vond het publiek. Piv Huvluv was snel op toerental. Het publiek genoot. Lachsalvo’s worden afgevuurd. Tot intens plezier van het publiek. Anekdotes en confronterende eerlijkheid. Hij kwam meer dan eens to the point. De fans van het comedygenre hadden er duidelijk zin in. En ze hadden gelijk. De sfeer in GC De Kluize was opperbest en meermaals uitbundig. En het kon niet anders, volbloed Piv Huvluv, veroverde alle harten. Hij rijgt met een verbazend gemak de dosissen humor aan mekaar.
Dalida    
Piv Huvluv (Jan Cattrysse, 55 j) brengt in ‘Zijn er nog vragen?’ frisse verhalen, leuke muziek, foto’s,…De geboren verteller staat 20 jaar op de planken. Hij begon er aan om zijn sociale vaardigheden aan te zwengelen. In zijn comedyshow maakt hij voorgoed komaf met steeds dezelfde vragen die hij krijgt voorgeschoteld: ‘Kan je leven van comedy?’, ‘Van waar ben je?, ‘Heb’t gemakkelijk gevonden?’, ‘Moet je nog naar Oostende rijden?’,…Piv is bezeten van muziek. En hij speelt geen show zonder vinylplaten. In zijn optreden bijzonder veel lof en eer voor Dalida, een verheerlijking van vrouwelijk schoon. Hij draagt Dalida duidelijk in zijn hart.   Veel ambiance met ’Gigi l’ Amoroso’. Passeren onder andere de revue: hellend vlak van Ronquières, naturisme, boeken, Jeanne Mas (En rouge en noir), Bob Marley, scheiding, vrienden, kinderen, vriendin,…hij blijft een gigantische pot comedy opentrekken.
Zijn show ‘Zijn er nog vragen?’ getuigt van vakmanschap en werd terecht beloond met een vier-sterren recensie in De Standaard en Het Nieuwsblad. Hilarische gedachtenkronkels. Meesterlijke grappen. Piv Huvluv vonkt en spettert. Zijn show baadt in een nostalgische sfeer en wordt opgesmukt met de nodige plaatjes. Het zijn de persoonsgebonden vertellingen die van ‘Zijn er nog vragen?’ een fantastische Piv Huvluv-show maken. Het bleek alweer, stand-upcomedy is niet voor doetjes. Het publiek bijna twee uur entertainen is een krachttoer. Het vlamde in de comfortabele Oosterzeelse cultuurtempel, finaal volop geprezen door Piv Huvluv.         Reporter 17