‘BALEGEM LEEFT’ schenkt 500 euro aan basisscholen

‘Opbrengst gaat naar project Verkeersveiligheid’

Het gloednieuw kermiscomit é ‘Balegem Leeft’ kon in feestzaal Ganzenhof in Balegem met trots een cheque van 250 euro overhandigen aan de basisscholen VBS De Wegwijzer en GILO Balegem. Het bestuur van ‘Balegem Leeft’, geruggensteund door een enthousiast team medewerkers, toonde een groot hart voor het goede doel. De beide scholen gaan het bedrag besteden aan verkeersveiligheid. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

‘Balegem Leeft’ organiseerde op 17, 18 en 19 augustus een new look ‘Kermis Balegem’. De weersomstandigheden zaten wel niet mee, maar toch kon men terugblikken op een succesrijke kermis. De organisatoren zagen een ruim belangstellend publiek opdagen. Dankzij het groot engagement van het bestuur van de nieuwe vereniging ‘Balegem Leeft’ en hun medewerkers, is inderdaad de eerste editie van   ‘Kermis Balegem’ uitgegroeid tot een heel genietbaar event. Ze staken de koppen bij elkaar en staken ‘Kermis Balegem’ in een nieuw jasje. Met succes. De kersverse vereniging mag trots zijn op het aantrekkelijk kermisprogramma.
Tijdens Kermis Balegem kon je voor minstens één euro een lievelingsplaat aanvragen. Het gloednieuw comit é
had oog voor een mooi project ‘Verkeersveiligheid’. De opbrengst van het event 500 euro (met veel dank aan het popkoor Amici dat 100 euro schonk) is netjes verdeeld onder de twee Balegemse basisscholen.
Intussen hebben twee bestuursleden van het eerste uur Veerle Hubo (secretaresse) en Geert Van de Casteele (covoorzitter) de vzw verlaten om professionele redenen. Voorzitter Eddy Van Dorpe en de nieuwe covoorzitter Stefan Uytterhaeghen houden eraan Veerle en Geert van harte te danken voor hun inzet en engagement tijdens de eerste editie van de ‘new look’ Kermis Balegem. Het huidig bestuur met voorzitter Eddy Van Dorpe, covoorzitter Stefan Uytterhaeghen, secretaris Marnick Bogaert, Mario De Vos, Iris Eeckhout, Carine De Winne, Christa Vermeulen, An Haesebeyt, Britt Uytterhaeghen, Claudine Van Durme, Johan De Bruyne (nieuw) en Martine De Winne (nieuw), wil Balegem blijvend op de kaart zetten en plant al een nieuwe activiteit op zaterdag 7 december. In de Sint — Martinuskerk kan je vanaf 19 u 30 (deuren 19 u) komen kijken naar het Flanders Gospel koor. Kaarten (voorverkoop 10 euro) zijn te bekomen bij Fietsen Stefan, Caf é Ganzenhof, en via mail balegemleeft@gmail.com. Aan de kassa betaal je 12 euro.     Reporter 17