Ruben, Nico, Koen, Geert en Johan werden gehuldigd op het Cecilia feest van de Harmonie van Bottelare.

Op het Cecilia feest van Koninklijke Harmonie Voor God en Vaderland Bottelare werden vijf muzikanten in de bloemen gezet voor hun jaren lang belangeloze   inzet.

5 jaar muzikant: Ruben De Herdt
Ruben is een natuurtalent en speelt trombone in de harmonie .
Zorgt ook wel eens voor een komische noot…. !

 

 

 

 

 

15 jaar muzikant: Nico Hulstaert
Niko is al jaren een gevestigde waarde al drummer in Harmonie
Heeft sinds vorig jaar een nieuw drumstel en leeft zich daarbij uit als de beste.
Is zoals de wijn (hoe ouder hoe beter ….)

 

 

 

 

 

40 jaar muzikant: Koen Lemmens
Koen is ook reeds jaren verbonden met de Harmonie en speelt eerste trompet! Heeft het met de paplepel meegekregen van onze Erevoorzitter Gerard Lemmens en zijn broer Geert. Hij is ook al jaren bestuurslid en onze schatbewaarder die de centjes op een zuinige en voorbeeldige manier beheerd.

 

 

 

 

 

 

50 jaar muzikant: Geert Lemmens
Geert is ook al jaren muzikant, speelt bastuba en studeerde aan het conservatorium is ook een zoon van Gerard en de broer van Koen. Hij speelt ook actief mee in een aantal bands buiten de harmonie. Is tevens muziekleraar bij de harmonie en leert de jongeren trompet spelen.
Geert is al jaren een goede vriend, drinkt graag een Duvelke en sluit meestal de deur na de repetitie.

 

 

 

 

 

50 jaar muzikant: Johan Kielemoes
Johan is ook reeds jaren muzikant in de harmonie, is tevens bestuurslid en zorgt voor de publicatie van al onze activiteiten. Speelt subliem euphonium en hoort tot de beste leerlingen van de klas ….
Is de laatste jaren een beetje wereldreiziger geworden maar komt steeds graag terug om te genieten van de activiteiten binnen de harmonie. Een warme mens die ook graag met een pintje nageniet van de repetitie .