Van 1 december 2019 tot en met 15 januari 2020: Eindejaaractie

Bezoek de Oosterzeelse handelszaken en win!

Voorstelling eindejaarsactie en trekking winnaars Oosterzele onderneemt.

In de raadzaal van het gemeentehuis heeft voorzitter Hugo Verstraeten de eindejaaractie in de gemeente Oosterzele officieel voorgesteld. De actie wordt georganiseerd door ‘Oosterzele Onderneemt’ (voorheen Gemeentelijke Raad Lokale Economie) met medewerking van Unizo Land van Rode en het gemeentebestuur Oosterzele. De eindejaaractie loopt van 1 december 2019 tot en met 15 januari 2020. De actie wil de lokale handel stimuleren. (Reporter 17, foto’s DV, DDL)
De klanten zullen bij de 19 deelnemende handelaars stempels kunnen verzamelen op een spaarkaart. Per deelnemende handelaar is een waardebon voorzien van 25 euro. 12 stempels zijn voldoende voor een volle spaarkaart. De waardebonnen worden verloot onder alle klanten met een volledige spaarkaart. De winnaars worden op 10 februari 2020 uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen in het gemeentehuis.
Doe je aankopen in Oosterzele. Je vindt van alles in Oosterzele. ‘Oosterzele Onderneemt’ blijft de lokale economie met verve verdedigen. Breng een bezoek aan de Oosterzeelse handelszaken. Met de Eindejaaractie wil ‘Oosterzele Onderneemt’ de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van Oosterzeelse handelszaken aantonen én dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Ze doen er alles aan om je op je wenken te bedienen. Oosterzele, jouw bereikbare gezellige bestemming.
Geniet van het ruime, gevarieerde aanbod. Grijp je kans. De eindejaaractie is er om nu al aan cadeaus en zoveel meer te denken. December en januari betekenen geschenkentijd. Je vindt bij de deelnemende handelaars zoveel objecten die stuk voor stuk smeken om in (cadeau)verpakking van eigenaar te wisselen. Je vindt er zoveel, te veel om op te sommen. Je vindt hieronder een overzicht van zaken die deelnemen. Ze hebben alvast wat je nodig hebt, verrassende en betaalbare producten.

Deelnemende handelaars
Cybele, Bockstaele-Hairstyling, Het Zoeteke, De Vierhoekhoeve, Slagerij Kurt; Marva Coiffure, Slagerij Günther & Wendy, Groenten en fruit Simonne Leys, Podocenter La Cr éa, Bo T é,Verzekeringen De Groote nv , MADE BY VERO, Chris Decor v.o.f., Kookwinkel Oud Huis Sacks, Eveline , Fietsen Stefan, Matagalpa brood en banket, Kapsalon Sabine, Louis Delhaize

Het doel van de eindejaaractie is om alle handelaars van Oosterzele zoveel mogelijk te bundelen en om de bevolking ervan te overtuigen om zijn inkopen te doen bij de lokale handelaars. Veel winkelplezier. Neem eens een kijkje op www.oosterzeleonderneemt.be .
En de winnaars zijn…
Op woensdag 4 december had in de raadzaal van het gemeentehuis de prijsuitreiking plaats van het ‘Weekend van de klant’. Uit de 452 deelnemende klanten werden 17 winnaars geloot. En de prijswinnaars zijn…Pieterjan Keymeulen, Kurt Van Hove, Adelheid Van Helleputte, Marleen Michiels, mevrouw Andr é D’haene, Simon Tavernier, Roos Brismoutier, Julien Deschans, Cassandra De Munck, Jean — Marie De Vogelaere, Bernard Van Hecke, Sylvain Schepens, Evy Van Delsen, Sabine De Boose. Ze winnen elk een waardebon van 25 euro. Winnen een waardebon van 100 euro: Dietlinde Bombeke, Caroline Van den Berge, Nelly De Geyter. Wie de prijsuitreiking niet bijwoonde, kan zijn prijs gaan afhalen in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke, 09 / 362 97 52, 0471 / 36 35 34.
Meer weten over Oosterzele Onderneemt? Info: Lesley Van Den Berge, 0485 / 20 89 04, lesly@quanto.be, voorzitter Hugo Verstraeten, 0471 / 36 35 34, Hugo.Verstraeten@hetzoeteke.be. Reporter 17