Prachtig nieuw clubhouse voor TC Zottegem

Gisterenavond stelde Tennis Club Zottegem na maandenlange zijn nieuw clubhouse voor. Het resultaat is prachtig, met zich op zowel de tennis- als padel-velden.

Het was niet zonder trots dat Ludo Van Achter en David Van Der Meulen het clubhouse voorstelden. In aanwezigheid van heel wat leden en sympathisanten en ook een delegatie van het stadsbestuur met onder andere burgemeester Jenne De Potter (CD&V) en schepenen Brecht Cassiman en Mathhias Diependaele (N-VA). Aan de realisatie van het nieuwe clubhouse gingen maandenlange werken vooraf. Het is een prachtig gebouw geworden met een doorkijk naar zowel de overdekte tennisvelden als de immens populaire padel-velden. Er werden ook kleedkamers en een sanitaire ruimte geïntegreerd. In een latere fase zal ook een dakterras worden aangelegd, zodat ook de outdoor-terreinen in het zicht liggen. TC Zottegem realiseerde de werken met eigen middelen en met dank aan een renteloze lening van de stad Zottegem.

Meer info over TC Zottegem op de website: www.tczottegem.be