3 de Indoortornooi Memorial Nicolas Raspoet

Voetbalfeest met de U8, U9, U10, U11

Op zondag 22 december staat er voor de rechtgeaarde voetballiefhebbers slechts één afspraak op de agenda: het derde Indoortornooi Memorial Nicolas Raspoet in sporthal De Kluize, Sportstraat 5 in Scheldewindeke. Een mooi menselijk gebaar van Voetbalclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele: ‘Onze jeugdspeler Nicolas blijft voor altijd in ons hart. We blijven hem herdenken, we doopten drie jaar geleden ons tornooi om tot ‘Indoortornooi Memorial Nicolas Raspoet’. Aan het tornooi nemen 23 ploegen deel. Enthousiaste voetbalfans willen dit voetbaltornooi niet missen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Het wordt een heus voetbalspektakel met de U8, U9, U10 en U11. Vanaf 9 u is het in de Oosterzeelse sporthal al voetbal wat de klok slaat. Het Jeugdbestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele levert opnieuw grote inspanningen om er een ‘specialleke’ van te maken. Het tornooi is voor de 23 deelnemende ploegen hét evenement van hun seizoen waar ze naartoe leven. Kom kijken naar een tornooi vol voetbalplezier. 23 enthousiaste ploegen én hun supporters gaan zorgen voor een zinderende sfeer in sporthal De Kluize.
Deelnemers
De deelnemers aan het 3 de Indoortornooi Memorial Nicolas Raspoet: Voorwaarts Gijzel Oosterzele, E. Houtem, KFC Heusden, FC Poesele, SK Lochristi, KVV Windeke, SK Aaigem, SKV Oostakker, SV Sottegem, C. Melle, KVC Borsbeke, VC Zwijnaarde, SK Munkzwalm, Jong Zulte, KSV Melsen, E. Machelen, FC Merelbeke, KVV Massemen, K. Olsene Sportief, KFC Gavere – Asper, KVV Laarne – Kalken, VV Volkegem, KVE Drongen.
‘Wie voetbalclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele een warm hart toedraagt, graag jong voetbaltalent in actie ziet, graag een koffietje, pintje, frisdrankje,…drinkt, iets hartigs wil eten, kortom wie graag de bourgondische toer opgaat, weet op zondag 22 december waarheen’, is het advies van Leon Verbruggen en Arlette Rédélé, die een groot hart hebben voor hun hartsclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele.
‘We hunkeren naar een grote weerklank en hopen dat op het 3 de Indoortornooi ‘Memorial Nicolas Raspoet’ een massa voetballiefhebbers en sympathisanten komt opdagen. We kunnen gelukkig rekenen op een schare enthousiaste en gemotiveerde medewerkers’, klinkt het heel dankbaar bij het voltallig Jeugdbestuur Voorwaarts Gijzel Oosterzele.
Komen kijken is de boodschap. Kwieke spelertjes (Rode Duivels in spe), van 23 clubs gaan op het Indoortornooi laten zien wat ze al in hun mars hebben. De prijsuitreiking van de U8 en U10 vindt plaats om 13 u 30, U 9 en U 11 om 19 u. De Oosterzeelse sporthal wordt op zondag 22 december the place to be. We bevelen je het tornooi warm aan.   Reporter 17  

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X