Balegem veldrijden en Provinciaal Kampioenschap Oost-Vlaanderen

Spektakel verzekerd in de ‘kuil van Balegem

Zondag werd in Balegem de traditionele kerstcross verreden, een klassieker in het circuit van de B-crossen. Ex beroepsrenner Rudy Colman en Conny Van Herreweghe, geruggensteund door Starttijden: 11 u (masters B & masters C en D), 12 u (amateurs & masters A), 13 u (nieuwelingen), 14 u (junioren), 15 u (beloften & elite zonder contract). een dynamisch Wielercomité Berg, organiseerde het provinciaal kampioenschap in Balegem.

video verslag:

https://youtu.be/TEh5_ukayu0

uitslagen

AMATEUR & MASTER A 11 uur
DEELNEMERS: 19 IOPGEVERS: 2 I AFSTAND: 13.0KM I TIJD: 43′ 37″
1 TIBACKX LAWRENCE
2 TEIRLINCK JENS
3 VAN LAETHEM KEVIN
4 LAMMENS LAUDELINO
5 MONTAIGNE JORN

AMATEUR & MASTER 45’ 11 uur
1 VERHAEGEN GUIDO
2 VAN STAEYEN BENNY
3 LAMMENS MARIO
4 POELVOORDE RONNY
5 GYSELINCK EDDY

Nieuwelingen 1de jaar 13 uur
DEELNEMERS: 28 IOPGEVERS: 0 I AFSTAND: 7.8KM I TIJD: 30 ‘ 31 ”
1 GREIJUS PAUL
2 DOCKX GILLES
3 MAERTENS YORAN
4 DUFLO RUNE
5 BACKSTEUT JANE

Nieuwelingen 2de jaar 13 uur
DEELNEMERS: 25 OPGEVERS:  AFSTAND: 7.8KM TIJD: 28 ’46”
1 LESUEUR LOUKA
2 DE MOYER KENAY
3 BAUWEMS SENNE
4 VAN DE SOMPEL JORI
5 D ‘ HOUSTVAN YANI

Juniores 14 uur
Renzo Geurs grijpt de provinciale trui van Oost-Vlaanderen in Balegem
De manche van de Vlaamse Cyclocross Cup in Balegem was tevens ook het provinciaal kampioenschap van Oost-Vlaanderen. Bij de junioren ging de zege en de trui naar Renzo Geurs.”Ik startte goed en kon mij goed vooraan houden de eerste 2 ronden. De 3e ronde kende ik een mindere ronde en viel ik 2 plekken terug. Bij het ingaan van de laatste ronde kwam alles weer samen en reden ik, Elio Clarysse en Senne D’Hollander voor de overwinning. Halverwege de laatste ronde demarreerde ik en kreeg ik een kloof van 10 seconden. Deze heb ik kunnen volhouden tot op de streep. Ik ben zeer blij dat ik heb kunnen winnen.

DEELNEMERS: 37 OPGEVERS: 1  AFSTAND: 1 0.4KM TIJD: 37 ‘ 40″
1 GEURS RENZO
2 D. HOLLANDER SENNE
3 GLARYSSE ELIO
4 GOOVAERTS LENNERT
5 PAUWELS PIETER

Elite 15 uur
Berne Vankeirbilck solo naar de zege in Balegem
Robin Alderweireld, Berne Vankeirbilck en Thibaut De Smet waren gisteren in Balegem de drie smaakmakers van de wedstrijd bij de U23/ezc. Het trio was aan elkaar gewaagd want tijdens de wedstrijd konden ze allemaal is wegrijden van de anderen met een kleine voorsprong. Uiteindelijk kon Berne Vankeirbilck zich afscheiden van zijn 2 kompanen en finishen met een voorsprong van een 20-tal seconden op Robin en Thibaut, die tweede en derde werden.
1 VANKEIRSBILCK BERNE
2 ALDERWEIRELD ROBIN
3 DE SMET THIBAUT
4 SMETS GERT
5 VERMOOTE JELLE

DAMES Elite
1 VAN DE PUTTE KIM
2 DE BRUYNE MEG
3 VERSCHUEREN JOLIEN
4 MICHELS LAURE
5 BLANCHAERT JO

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X