Ilana Deschuymer uit Balegem is TOP MODEL INTERNATIONAL

De 14-jarige Ilana Deschuymer uit Balegem die school loopt in het Koninklijk Atheneum te Zottegem werd in Parijs verkozen tot Top Model International.

Een puike prestatie op die leeftijd in het harde modellenlandschap. Ilana heeft dan ook de nodige troeven in de hand om het te maken in deze wereld. Naast een slim stel hersenen heeft ze ook haar looks mee en weet ze zich fotogeniek te gedragen voor de camera. Het avontuur begon na een fotoshoot voor haar lentefeest. Haar foto’s werden door een fotograaf opgemerkt op haar Instagram die vroeg of ze interesse had in nog een fotoshoot. Een natuurtalent zo bleek want toen haar moeder deze foto’s verstuurde naar modellenbureaus bleven de opdrachten niet uit. Na enkele opdrachten werd Ilana al geselecteerd voor Topmodel International. Met haar 14 lentes was ze de jongste deelneemster maar dat weerhield haar niet om de jury te imponeren met als prachtig resultaat de begeerde titel TOP MODEL INTERNATIONAL op haar jeugdig palmares.