Molenstraat en Issegem klinken op 2020

Concept blijft aanslaan

In stokerij Van Damme in Balegem werd voor de vijftiende maal een Nieuwjaarsdrink georganiseerd voor de bewoners van de Molenstraat en Issegem. Zo’n 80 bewoners tekenden alweer present, ze blijven maar al te graag hun karretje aanhangen om op deze sfeervolle Nieuwjaarshappening mekaar een fijn, gelukkig en gezond 2020 toe te wensen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Het comit é blijft gelukkig deze Nieuwjaarsontmoeting   verder zetten. Het concept blijft bij de bewoners aanslaan. Aan de succesformule wordt bewust niet meer gesleuteld. Het buurtfeest startte vijftien jaar geleden, het comit é blijft een groot hart tonen voor de bewoners van de Molenstraat en Issegem. Er werd alweer veel moeite gedaan om van de Nieuwjaarsdrink een gezellig feest te maken. Het werd op de editie 2020 genieten van bubbels, fruitsappen, hapjes, koffie, taart, en uiteraard ontbraken de h éérlijke en beroemde Balegemse jenever en de klassieke ‘bootjes met uufvlakke’ niet. De formule blijft werken. Het kan niet anders dan dat deze traditie wordt verder gezet. Er werd geklonken op geluk, voorspoed, en zo veel meer. Met de Nieuwjaarsdrink wil het comit é de bewoners van de Molenstraat en Issegem samenbrengen, het sociaal contact aanwakkeren. De sfeer is hartelijk. De Nieuwjaarsdrink is al lang de kinderschoenen ontgroeid. Het project bulkt van de goede bedoelingen. ‘Zo’n traditie moet blijven bestaan’, klinkt het bij de bewoners van de Molenstraat en Issegem. En de volgende reünie zal plaats vinden op de zomerbarbecue.       Reporter 17