Vandaag: eerste Repair Caf é Zottegem van 2020

Het eerste Repair Caf é Zottegem van 2020 gaat vandaag zaterdag zaterdag 25 januari door, van 13.30 tot 17 uur in de vertrouwde stek, restaurant Levi’s Burgers in de Trapstraat.

Je kan er allerhande huishoudtoestellen laten herstellen en de vrijwillige herstellers wagen zich ook aan allerhande elektronische toestellen. Terwijl je wacht, of helpt herstellen, kan je genieten van een kop koffie, al dan niet met taart. Repair Caf é Zottegem kan op steeds meer belangstelling rekenen, tot tevredenheid van bezieler Piet Bogaert. “We willen mensen er bewust van maken dat onze wegwerpmaatschappij aan zijn limiet zit”, zegt hij. “Ook het sociale aspect vinden wij zeer belangrijk. We zijn een laagdrempelige organisatie, maar toch heb ik de indruk dat we een bepaalde doelgroep moeilijk kunnen bereiken. Het is ons doel daar in 2020 werk van te maken.”

Meer info op Facebook of piet.bogaert@telenet.be