Dak fietsstalling Basisschool Bevegem weggewaaid

Het dak van de fietsstalling van Basisschool Bevegem in de  Lyceumstraat in Zottegem is weggewaaid.  

Brandweerzone Vlaamse Ardennen meldde om 16.30 uur dat af te lezen aan het aantal interventies dat de storm Ciara in kracht aan het toenemen is. “Momenteel hebben we 25 lopende interventies en 37 interventies die in wacht staan. Er zijn 44 interventies afgewerkt. De interventies komen steeds sneller binnen. Momenteel zijn we voornamelijk rond Oudenaarde, Kruisem en Ronse druk bezig, maar het hele grondgebied van de Vlaamse Ardennen wordt getroffen. In Kluisbergen zijn we ter plaatse voor een dringende CO-meting. Ondertussen is het aantal manschappen op het terrein opgelopen tot 75. De storminterventies zijn voornamelijk gerelateerd aan het vrijmaken van de openbare weg, naast enkele weggewaaide elementen. De situatie wordt nu drukker en wordt continu gemonitord.”