Achttien leerlingen van ’t Karmelieten stoten door naar tweede ronde Vlaamse Wiskunde Olympiade.


Geraardsbergen. In ’t Karmelieten werden er 18 leerlingen geselecteerd om deel te nemen aan de tweede ronde van de Vlaamse Wiskunde Olympiade die plaatsvindt op 4 maart aan de universiteit Gent: 11 leerlingen van het derde en vierde jaar uit de studierichting Wetenschappen en 7 leerlingen van het vijfde en zesde jaar uit de studierichting Wetenschappen – Wiskunde.

Op de foto ziet u de geselecteerde leerlingen samen hun leerkrachten wiskunde: van links naar rechts mevr. Annemie Vermeire, Hannes Biesemans (6 Wetenschappen-Wiskunde), Lore Heylens (3 Wetenschappen), Michiel Catteeuw (6 Wetenschappen-Wiskunde), Phebe Machtelinckx (3 Wetenschappen), Maarten De Wolf (6 Wetenschappen-Wiskunde), Emma De Clercq (5 Wetenschappen-Wiskunde), Brent Viaene (5 Wetenschappen-Wiskunde), Xander Boudry (5 Wetenschappen-Wiskunde), Tess Roels (3 Wetenschappen), Robbe Bilteryst (6 Wetenschappen-Wiskunde), Tia Haelterman (3 Wetenschappen), Alissa Durant (4 Wetenschappen), Simon Breughe (3 Wetenschappen), Emma Willems (4 Wetenschappen), Quinten Foubert (3 Wetenschappen), Jaro De Nauw (4 Wetenschappen), Cédric Dossche (4 Wetenschappen), Louise Vanderstappen (4 Wetenschappen), dhr. Patrick Vanderhaegen en mevr. Lien Erauw.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X