Alle culturele en jeugdactiviteiten worden uitgesteld of geannuleerd. Diensten zijn telefonisch bereikbaar.


CC De Abdij annuleert voorlopig alle evenementen voorlopig tot 31.03. Zowel de activiteiten van het cultuurcentrum zelf als de activiteiten van de verenigingen die gepland staan in het Arjaantheater en het Koetshuis worden geannuleerd.   Het cultuurcentrum bekijkt of deze activiteiten nog op een latere datum kunnen doorgaan. Wie tickets heeft voor deze voorstellingen, wordt nog persoonlijk gecontacteerd met meer informatie.

Het toeristisch kantoor Visit Geraardsbergen reduceert ook het aantal bezoekersgroepen tot 5 à 10 personen. Verder willen we aan de inwoners van Geraardsbergen vragen om niet onnodig langs te komen op het Administratief Centrum en Centrum Welzijn. Indien je een document wenst aan te vragen kan dit in de eerste plaats via ons uitgebreid thuisloket https://www.geraardsbergen.be/formulieren. We zijn bereikbaar via mail of telefoon en je vindt die gegevens ook terug op de website.

Annulatie alle jeugdactiviteiten tot eind maart
De Ambrassade, de ondersteuner van het jeugdwerk in Vlaanderen, vraagt uitdrukkelijk, na overleg met Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle, alle jeugdorganisaties- en bewegingen om alle activiteiten en evenementen te annuleren tot het einde van deze maand. Dit betekent concreet geen wekelijkse noch weekendactiviteiten van jeugdorganisaties zoals Scouts- en Gidsen Vlaanderen, Chiro Jeugd Vlaanderen, KSA, jeugdhuizen, e.d. Het initiatief van de Ambrassade komt er op vraag van de vele koepelorganisaties binnen het jeugdwerk.