Lenteconcert van Con Animo wordt uitgesteld naar 20 juni 2020

Tickets blijven geldig

Het Lenteconcert dat op zaterdag 28 maart zou plaatsvinden wordt uitgesteld naar zaterdag 20 juni (‘t Is nog altijd lente in de ogen van…). Uiteraard blijven de aangekochte tickets geldig. Wie niet kan aanwezig zijn op 20 juni wordt gevraagd contact op te nemen met GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
We bevelen je ten zeerste het concert van Con Animo aan. Nog nooit een concert gezien van Con Animo? Dat moet je echt eens meemaken. Zo’n 60 muzikanten op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het Lenteconcert geven de muzikanten van Con Animo elke keer opnieuw een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met hemels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een heerlijk muzikaal avondje wacht. Een concert van Con Animo: must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van GC De Kluize. Zeker weten, Con Animo palmt op zaterdag 20 juni het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo blijft staan voor onstilbare honger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral…veel zin.   Misschien paste 28 maart niet, je krijgt nu een unieke kans om het concert mee te maken op 20 juni. Gewoonweg nu al uw tickets bestellen. Iedereen is van harte welkom. Smul mee van het Lenteconcert. Het concert start om 20 u, vooraf (vanaf 19 u) kan je genieten van een gratis aperitief. Het concert wordt in goede banen geleid door dirigent Bart Van Der Stieckt en gepresenteerd door Katrien Haenebalcke. Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien.     Reporter 17