Hartverwarmende lokale initiatieven duiken op tijdens coronacrisis

Het is hartverwarmend om te zien hoe talrijke initiatieven opduiken om elkaar te helpen in barre tijden.

“Eerder berichten wij reeds over het initiatief van Sharon Baele. Ook gemeenteraadslid Yana Giovanis plaatste een oproep op haar facebookpagina:

Behoor je tot één van de risicogroepen van het Coronavirus en heb je hulp nodig voor boodschappen of wat dan ook (of ken je iemand): stuur mij een berichtje!

Voor alles in de buurt van Zottegem, groot of klein, kan ik er voor jou zijn: winkelen, brieven posten, medicijnen ophalen, met de hond gaan wandelen,…

Op zulke momenten is solidariteit heel belangrijk. Mensen proberen helpen waar kan.

Blijf gezond iedereen!  â™¥ï¸

Delen is lief (online en offline)!”

 

Ook jeugdbeweging Chiro Sint-Andries Strijpen zet vandaag zijn beste beentje voor:

Chiro Strijpen zet in op solidariteit!

Aangezien al onze chiro-activiteiten voor deze maand afgelast zijn en scholen en universiteiten toe zijn, heeft onze leiding wat tijd over.

Heb jij hulp nodig? Of ken jij iemand die hulp nodig heeft met boodschappen doen, naar de apotheker gaan, de hond uitlaten of andere zaken, maar dit niet kan of liever het huis niet uit gaat?
Geef ons dan zeker een seintje!!  ðŸ“ž  ðŸ“¬

Wij brengen jou in contact met een enthousiaste vrijwilliger die jou een handje toesteekt (figuurlijk).

Je kan onze vrijwilligers bereiken via ons e-mailadres chirostrijpen@gmail.com, via Facebook of via het nummer 0474 95 59 21.

Aarzel niet om ons te contacteren: wij willen samen met jullie de verspreiding van het virus tegengaan en inzetten op de mensen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken!  ðŸ’ªðŸ’ªðŸ’ª

(Regio Zottegem)

#allemaalsolidair  #chirostrijpeninactie  #jonginzottegem