Afhaalservice in de bib Oosterzele

Vanaf dinsdag 24 maart kan je in de bib terecht om een pakket af te halen

Vanaf dinsdag 24 maart kan je in de bib terecht om een pakket materialen te reserveren en af te halen.

Kijk eerst in  de catalogus van de bib, of voor kinderen  via Bieblo, of de materialen aanwezig zijn. Alleen boeken die aanwezig zijn kan je bestellen. Je kunt max. tien materialen per lenerskaart reserveren. Bestellen kan enkel via het  bestelformulier.

De bibmedewerkers zetten de materialen alvast op je lenerskaart en zetten ze voor je klaar aan de ingang van de bib. Kom je je bestelling niet afhalen, dan wordt deze opnieuw vrijgegeven voor andere gebruikers. Je kunt de materialen inleveren via de inleverbus en dat tijdens de afhaalmomenten op dinsdag, woensdag en donderdag (zie bestelformulier). Op de andere dagen blijft de inleverbus dicht.

I.k.v. de maatregelen om het Coronavirus in te perken, hanteren wij momenteel een andere manier van werken. Het basisprincipe is dat al onze gebouwen gesloten zijn. De medewerkers zijn wel aan het werk om een basis dienstverlening te garanderen.

Bezoeken aan onze gemeentelijke gebouwen die niet noodzakelijk zijn, stel je uit. Is het dringend? Contacteer ons via 09 363 99 16 (maandag – vrijdag van 8.45 tot 12 uur; woensdagmiddag van 13.30 – 16 uur en maandagavond van 18 – 20 uur) of info@oosterzele.be; we bekijken dan of we je op afspraak kunnen verder helpen.