Bewoners woonzorgcentrum Egmont verrast met buitenoptreden

De medewerkers van woonzorgcentrum Egmont in Zottegem blijven ondanks de omstandigheden proberen om de bewoners dagelijkse activiteiten aan te bieden. Zo kregen de bewoners op donderdag 26 maart een priv é optreden gekregen van de Zwalmse zanger Dirk Vandereecken.

Het optreden vond plaats op de binnentuin van het Woonzorgcentrum, in openlucht, zodat de bewoners hier allen maximaal en op een veilige manier van konden genieten.

“Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, maar zeker ook voor de bewoners van al onze Woonzorgcentra die totaal geen bezoek mogen ontvangen”, zegt burgemeester Jenne De Potter (CD&V) “Onze personeelsleden doen al het mogelijke om het leven van onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Zij verdienen dan ook alle waardering en lof. Deze extra activiteiten helpen om het isolement, om het ontbreken van bezoekjes te doorbreken. Wij blijven daarop inzetten, uiteraard met inachtname van de meest strikte veiligheidsvoorschriften.”