Zottegems café opent de deuren maar wordt betrapt

Een café in het centrum van Zottegem is al voor de tweede keer betrapt op het niet naleven van de regels met betrekking tot de maatregelen in het licht van het coronavirus.

De politie van Zottegem bevestigt de feiten en laat weten dat hun ploegen al het mogelijke doen om de maatregelen in functie van een zo min mogelijke verspreiding van het coronavirus af te dwingen. Het Zottegemse centrum-café in kwestie trok zich blijkbaar niets aan van de opgelegde regels en werd al twee keer betrapt door de ploegen van de politie in Zottegem. Naar verluidt één keer met klanten aanwezig in de zaak en een tweede keer, gisterennamiddag, met klanten in de privé van de uitbater. De politie van Zottegem laat weten dat de boetes niet mals zullen zijn.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X