Markske zijn muts staat scheef.

Markske in tijden van crisis – containerpark heropent !

Een ironische blik op de actualiteit door de auteur van 't Spelleke Van Lierde.

Het gerucht deed de ronde en nu is het zo ver. De wereld herademt. Het containerpark heropent! De aanzet tot herstel van ons lekker lui luizenleven.

De schrik sloeg mij evenwel om het hart. Apocalyptische taferelen speelden zich af voor mijn angstige ogen. Horror die je enkel in rare films ziet. Eindeloze colonnes – waarbij de vluchtelingenstromen in mei 1940 en de hamsterende rijen in maart 2020 slechts een voetnoot in de geschiedenis waren – afgepeigerde lieden ijlden met doodsverachting naar het mekka van eindconsumptie. Het containerpark heropent! Zegge het voort!

Aangezien de burger tijd opgedrongen kreeg en daarom de aandrang voelde om zijn/haar kot structureel op te wroeten, is de oogst aan rommel niet te overzien. Please, roep Serafijn, de o zo gewaardeerde recyclage-expert terug in dienst. Uiteraard mits toekenning van een stevige bonus bovenop het wettelijk pensioen, dit om de verwachte calvarietocht in goede banen te leiden.

Of loopt het toch niet zo’n vaart? Je dient aan minstens 15 voorwaarden te voldoen om je kwakje kwijt te kunnen. Het neemt meer tijd in beslag om de aangepaste reglementering te bevatten dan om je wagen vol te laden, vol met oude wijven en brol van op zolder.

Maar ’t komt goed. Wat rest van mijn sterk weggesmolten kapitaal aan beleggingen herinvesteer ik in aandelen van recyclagebedrijven en schroothandels. Een gouden tip! Want zolang griepexpert Marc Van Ranst op tv komt is er geen spatje te zien van beursexpert Paul d’Hoore. Tenzij deze laatste helemaal weggesmolten is, wat een sterke prestatie zou zijn.

Zo word je slapend rijk. Als je nog wakker wordt natuurlijk.

Lees ook:

https://www.nuus.be/2020/03/24/markske-in-tijden-van-crisis-hoe-lang-gaat-dit-nog-duren/

https://www.nuus.be/2020/03/26/markske-in-tijden-van-crisis-we-zullen-doorgaan/

https://www.nuus.be/2020/03/29/markske-in-tijden-van-crisis-hangjongeren/

https://www.nuus.be/2020/04/03/markske-in-tijden-van-crisis-paranoia/

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X