Food & Wine Bar De Ké maakt etalage voor lokale winkeliers

Om de plaatselijke kleine ondernemer niet uit het oog te verliezen tijdens deze moeilijke tijden is Jurgen Claeys (De Ké) erin geslaagd een aantal winkeliers van Zottegem winkelcentrum te verenigen om een lifestyle etalage te maken in De Ké BAR FOOD WINE.

Dit alles in het teken van shop plaatselijk in eigen stad. Zottegem telt immers veel mooie boutiques. Wie maaltijden afhaalt in het restaurant kan dus vanaf nu een kijkje nemen in de etalage. Alle info over hoe de producten te bestellen en onder welke voorwaarden deze thuis geleverd worden kan men ter plaatse vinden.
Deelnemers zijn:  kleding Michiels/ Moods, lingerie Poupette, schoenen H14, Optiek Claeys, bloemen Davy Crucke, lingerie Bo Té, kleding Excess, bakkerij st. Anna, Gifts@bar, Optiek Van de Keere, juwelier Paul, Yves rocher
Alle gerechten van Food Bar De Ké kunnen telefonisch besteld worden. Dus ” blijf in uw kot en hou onze website in de mot” www.deke.be

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X