Woonzorgcentrum De Vlamme blijft gesloten voor externe bezoekers

Ook woonzorgcentrum Armonea De Vlamme in Erwetegem volgt de federale richtlijn ‘1 vaste bezoeker’ in de woonzorgcentra niet en blijft gesloten gesloten voor externe bezoekers.

“In tegenstelling tot wat is aangekondigd door de federale overheid, zullen de woonzorgcentra van Armonea gesloten blijven voor externe bezoekers. We kunnen en willen de richtlijn niet volgen omdat we ervan overtuigd zijn dat deze tot totale chaos zal leiden en de veiligheid in onze voorzieningen in het gedrang zal brengen. We zijn ons ervan bewust dat dit geen aangename beslissing is, maar stellen zoals steeds de veiligheid en gezondheid van iedereen in onze voorzieningen op de eerste plaats. Samen met jullie hopen we dat deze situatie snel voorbij is.”

Meer informatie lees je op http://www.armonea.be/nl/CoronaNL.