Bib-aan-huis voor alle inwoners van Erpe-Mere

De bib blijft voorlopig gesloten tot en met 3 mei maar organiseert een bib-aan-huis dienst voor inwoners van Erpe-Mere. De aanvraag doe je via een webformulier. Wie geen internet heeft, kan dit telefonisch doen.

De bib blijft voorlopig gesloten tot en met 3 mei maar organiseert een bib-aan-huis dienst voor inwoners van Erpe-Mere. Via een webformulier kan je een aanvraag doen om materialen te laten leveren: www.erpe-mere.be/bib-aan-huis.

Indien je geen internet hebt, kan je de aanvraag ook telefonisch doen 053 60 34 70 (tussen 9.00-12.00 en 13.00-16.30 uur, niet op vrijdagnamiddag).

Je kan eenmalig van deze dienstverlening gebruik maken. Mochten de maatregelen van de federale overheid verlengd worden, dan kan bijgestuurd worden.

Aanvragen bib-aan-huis

Je kan minimum 3 titels en maximum 10 titels per kaart lenen. Je kan boeken, strips, tijdschriften, cd’s, games en dvd’s aanvragen; spelletjes en e-readers lenen we niet uit. Wie nog geen lid is en in Erpe-Mere woont, kan ook een aanvraag indienen. Je wordt onmiddellijk ingeschreven en hiermee verklaar je je akkoord met het bibreglement. Je kan het reglement nalezen op  de website  .

Heb je al 25 materialen op jouw bibkaart? Geen probleem, je  kan er eenmalig 5  extra uitlenen. Je hoeft de uitgeleende materialen niet binnen te brengen, we raden het gebruik van onze  inleverbus  af.

Levering aan huis

De gevraagde materialen worden bij jou thuis gebracht. Ze worden met de nodige aandacht voor hygi ëne uit het rek gehaald en op jouw naam uitgeleend. De uitleentermijn wordt in de gaten gehouden en verlengd indien nodig.
Je wordt op de hoogte gebracht wanneer het pakket geleverd zal worden. De medewerkers van de bib zullen aanbellen en het pakket aan de deur afzetten.

X