Marie Terese Schepens

Zwalmse veilt haar eigen kunstwerken voor het goede doel

Marie Terese Schepens uit de Zwalmse deelgemeente Beerlegem en   gekend als kapster veilt haar eigen werk voor een goed doel. Het gaat om een zevental werken waarvan ze de opbrengst wil schenken aan Villa Samson dat vlak het UZ van Jette is gelegen.
Villa Samson was een huis waar huisdieren waren ondergebracht van pati ënten als deze laatste waren opgenomen in het ziekenhuis. . Vandaag in deze zware coronatijden is deze woning omgetoverd als opvanghuis voor dokters en verpleegkundigen die in deze uitzonderlijk zware tijden eens een babbeltje kunnen maken met een therapeut.
Marie Terese Schepens is een autodidact en heeft werken leren maken via de App Pintrest. Vandaag de dag ging ze naar de academie in Oudenaarde;
Alle werken hebben een minimum veilingprijs en men kan bieden tot 1 juni.
Dit kan op deze link via facebook of telefonisch op 0475 26 77 43.
De minimum bedragen staan onder de respectievelijke werken.