© Afbeelding van Fabian Xavier via Pixabay

Stad Zottegem verkoopt wagen na inbeslagname

Het gebeurt af en toe dat de stad een of ander voertuig uit het stedelijk wagenpark verkoopt omdat het zijn beste tijd heeft gehad, maar ditmaal gaat het om een auto die door de lokale politie een half jaar geleden in beslag genomen werd.

Sindsdien stond het voertuig, een grijskleurige Peugeot 307, gestationeerd op het terrein waarvan de politie gebruik kan maken aan de Boskouter, op een boogscheut van het politiehuis in de Meengracht. Omdat de wagen na zes maanden nog niet afgehaald werd, wordt hij nu beschouwd als wrak en overgedragen aan de stad. Het college van burgemeester en schepenen verklaarde zich akkoord met de overdracht van het vrijgegeven voertuig en heeft beslist om het via biedingen op tweedehands.be te verkopen.