Maandag 1 juni “Wereldmelkdag”:

Inex organiseert uitzonderlijke parkingverkoop van schoolmelk

BAVEGEM 28 mei 2020 – Op de parking van haar bedrijf organiseert Inex een uitzonderlijke verkoop van schoolmelk in glazen flesjes. Wereldmelkdag is de uitgelegen (feest)dag om iedereen uit de streek te laten kennismaken met deze lekkere en gezonde producten.
De parkingverkoop kadert in een grote schoolmelkactie die Inex op poten heeft gezet.
Door de Coronasituatie is de vraag naar melk door scholen helemaal weggevallen. Hierdoor blijven de partner grossiers van Inex met grote schoolmelkvoorraden achter. Om te vermijden dat deze kostbare melk verloren zou gaan, hebben Inex en haar grossiers de handen in elkaar geslagen om het schoolmelkassortiment in glas tegen een uitzonderlijke prijs aan te bieden.
Via een heuse online campagne werd gecommuniceerd bij welke groothandelaars de consument de Inex schoolmelk voordelig kan verkrijgen. “Heel wat kinderen hebben de afgelopen maanden hun schoolmelk moeten missen. Met deze actie willen we dus niet alleen vermijden dat we kostbare melk verspillen, maar hopen we ook het schoolgevoel in huis te brengen,” zegt Peter Grugeon, Algemeen Directeur.
Wereldmelkdag
Op maandag 1 juni, Wereldmelkdag, geeft Inex ook de mensen uit de eigen streek de kans om aan een uitzonderlijke prijs deze schoolmelk in glas aan te kopen. Via een “Inex drive through” op de parking van de melkerij kan op deze feestdag tussen 8u00 & 15u00 de melk in bakken worden aankocht voor slechts € 10,00 per bak (inclusief leeggoed). Alles wordt danig georganiseerd zodat de klant gewoon in de wagen kan blijven zitten. “Onze medewerkers laden de bakken in de wagen en zijn uitgerust met het nodige materiaal zodat alles ‘Corona-proof’ kan verlopen. Voor deze gelegenheid kunnen we rekenen op een aantal vrijwilligers om van deze parkingverkoop mee een succes te maken”, aldus Peter Grugeon, Algemeen Directeur.